Aviboor

Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel

Zagen, boren en slopen in één hand!

Zagen, boren en slopen. Het zijn van die werkzaamheden die efficiënt moeten worden uitgevoerd, maar wel door een vakman. Door vakmensen die opdrachten snel en scherp geprijsd voor u uitvoeren, met moderne apparatuur. Als onderaannemer bij een groot project of als vertrouwde vakman bij u thuis. Welkom bij Aviboor. Sinds 1995 hebben we een naam opgebouwd bij een grote groep van opdrachtgevers. Vanuit onze vestiging in Wateringen bestrijken we een groot deel van de Randstad.

Aviboor gaat professioneel te werk. Alle apparatuur hebben we zelf in huis. Daardoor kunnen we snel op uw vraag inspelen. Medewerkers zijn vaak al jarenlang bij ons in dienst. Het zijn medewerkers die door interne scholing en veel ervaring zijn uitgegroeid tot specialisten in hun vak. Die knowhow maakt vaak het verschil. Zeker in situaties waarin de oplossing niet voor de hand ligt en u een beroep doet op onze inventiviteit en vakkennis.

Complex project? Niet voor Aviboor!

Ook bij complexe opdrachten denken klanten vaak eerst aan ons. Een ziekenhuis dat geen stof kan hebben voor patiënten. Een school waar geluidsoverlast de lessen kan verstoren. Of een ambassade die absolute vertrouwelijkheid eist. Juist dan telt de professionaliteit van Aviboor. Met een eigen team van vakmensen staan we in voor betrouwbaarheid. En met een Westlandse afkomst bieden we u ook slagvaardigheid, zelfs op de kortste termijn! Temeer omdat onze medewerkers makkelijk kunnen switchen tussen boren, zagen en slopen. En gaat het om een groot project? Vanuit ons eigen netwerk is extra capaciteit direct voorhanden!

Met Aviboor kiest u daarom voor zekerheid. Ook de zekerheid dat we alle normen in acht nemen, zoals die van het kwaliteitszorgsysteem VCA*.

Aviboor werkt onder meer voor:

Shell, TNO, Heineken, Eerste en Tweede Kamer (Den Haag), Vredespaleis (Den Haag), Bronovo Ziekenhuis (Den Haag), Parnassia (zorginstelling, diverse locaties), PsyQ (zorginstellingen), ministeries en ambassades, politiebureaus, verzorgingshuizen, Eneco, Madurodam, Sea Life (Den Haag), Florence (zorginstellingen), woningcorporaties en diverse aannemingsbedrijven van groot tot klein.

Bekijk hier Aviboor / Avisloop op Youtube!

 

 

 

Aviboor
Avisloop

Neem meteen contact op met Aviboor / Avisloop!

Eenvoudig een bericht achterlaten of een terugbelverzoek sturen? Vul dan onderstaand formulier in.

Please type your full name.

Ongeldig e-mail adres

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bezoek- en postadres:
Maaslandseweg 2
2291 PH Wateringen

T.  +31 (0) 174 - 64 07 91
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.